Interim- en Project management

Heeft u een klus te klaren. Is een sleutelfunctie tijdelijk vacant of is er iemand in uw onderneming tijdelijk door ziekte of anderzijds uitgevallen. Of heeft u tijdelijk extra capaciteit, kennis en ervaring nodig.

In dergelijke situaties kunnen wij helpen uw problemen te verlichten. Wij zijn beschikbaar voor het operationeel managen van de organisatie maar ook voor het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen. Bijkomend voordeel is de extra energie, kennis en ervaring die wordt toegevoegd aan de organisatie. Bij project management voeren wij het management over uw project en projectorganisatie.

Met Leon Smeets haalt u een interim- of project manager in huis met uitgebreide ervaring als ondernemer en bestuurder. Teams met de neuzen in dezelfde richting door medewerkers met elkaar te verbinden. Eenieder levert een maximale en betekenisvolle bijdrage aan het geheel. Met de mogelijkheden om in teamverband binnen grenzen zelfstandig te werken en presteren. Met eigen doelen, taken en verantwoordelijkheden. Kortom, de klant centraal, efficiënte processen en gemotiveerd personeel. Een aandeel in ondernemen. Dat is waar ik voor sta.

Ontwikkelen van idee tot uitvoering
takeAfive
Ambities I Achterhalen I Adviseren I Aanpakken I Acties

Reageren niet mogelijk